Page 1 of 1

Fantom XA "fatal error"

PostPosted: 16:59, 19 April 2017
by robbie50
This said my screen: FATAL ERROR
Is there some I can do about it?
Ore, must it be repair?
(does anybody knows what the price can be of a repair?)

greetings,


robbie

Re: Fantom XA "fatal error"

PostPosted: 15:57, 20 April 2017
by robbie50
More info see pictures! (how can I save pictures here?)
My USB works with my PC but no menu on the Xa, PLEASE help!!

This is what I see on the screen:
Fatal error, No available program [0]
Please contact your dealer ect....
and
USB status Connect
Please <Eject> on PC side

rob

Re: Fantom XA "fatal error"

PostPosted: 21:08, 16 May 2017
by robbie50
[attachment=0]Fantom XA Kl 2 Mei 2017 E.jpg[/attachment]

My Fantom is to Belgium, to the Roland dealer.
He think it's the FLASHmemory that must be solder again!

I let you know....

greetings,

rob

Re: Fantom XA "fatal error"

PostPosted: 21:59, 25 May 2017
by robbie50
My Xa is going to Belgium, the dealer hope he can fix it.
I let you know....

greetings,


rob