Roland FA-0 Save Mixer/Sequencer Levels?

Forum for Roland FA-06/08

Roland FA-0 Save Mixer/Sequencer Levels?

Postby jamiek30 » 20:11, 17 January 2016

Hi All,

Just wondering if it is possible to save levels on the mixer/sequencer (Roland Fa 06)??
Saving as a studio set doesn't help when midi is re-started...

Any help would be appreciated :)
jamiek30
 
Posts: 1
Joined: 20:05, 17 January 2016


Re: Roland FA-0 Save Mixer/Sequencer Levels?

Postby ayryq » 23:35, 14 February 2016

There's a FA forum at viewforum.php?f=55 - you should try posting there.
ayryq
 
Posts: 34
Joined: 18:22, 25 January 2016

Re: Roland FA-0 Save Mixer/Sequencer Levels?

Postby Candy » 15:34, 15 February 2016

Use Microscope Edit and set the Value for the Volume (Controler 7) how you want! Or delete Controler 7, so you can use the Values from Studio Set.

Candy
User avatar
Candy
 
Posts: 221
Joined: 06:30, 15 November 2008


Return to FA-06 / FA-07 / FA-08

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests