One Touch Piano button, is this possible ...?

Stage Piano

One Touch Piano button, is this possible ...?

Postby DaveHorne » 10:12, 22 April 2017

I've tried everything but am beginning to think what I want to accomplish is not possible.

When I depress the One Touch Piano, Stage Piano appears. I'd like to have Concert Piano appear and have tried everything to accomplish and have not succeeded.

Is it possible to swap out one piano for another in that One Touch Piano?
DaveHorne
 
Posts: 29
Joined: 22:40, 4 April 2017
Location: Vught, The Netherlands


Re: One Touch Piano button, is this possible ...?

Postby DaveHorne » 10:51, 23 April 2017

Solved ... someone in a forum pointed me in the correct direction ... it's in the Owner's Manual. (RTFM :) )

Call up the Tone or Program you want, press Write and One Touch Piano.
DaveHorne
 
Posts: 29
Joined: 22:40, 4 April 2017
Location: Vught, The Netherlands


Return to RD-2000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest